La passió per la música, i en especial pel jazz, m’ha portat a recórrer concerts i festivals. Captar el missatge, el sentiment i l’emoció expressats per l’artista, i transformar en imatges aquest univers sonor, tan colpidor com efímer. 

Graduada en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, el meu treball “Instants de Jazz”, s’ha exposat en diversos espais, com la Nova Jazz Cava de Terrassa, la Sala Dpass de Vilafranca del Penedès, o l’Escola Grisart de Barcelona.

Més recentment, la col·lecció “Tot Jazz o No” s’ha exposat al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

Tots dos projectes son col·leccions de fotografies captades a concerts i festivals com el Donostiako Jazzaldia, els Festivals de Jazz de Barcelona, Terrassa, Música Viva de Vic, o a la Sala Jamboree de Barcelona, entre d’altres.

Les meves fotografies s’han publicat en diversos mitjans com ara DistritoJazz, TomaJazz, Revista Jaç, Variaciones, Setmanari El 3 Vuit, el Butlletí de l’Associació de Músics de Jazz, i a la revista digital Jazz i Fotografia de Primera Mà. També en CD’s i en la promoció de diversos artistes.